Home Nieuws Mark van Bommel en Jan Poortvliet mild voor fluitende PSV fans

Mark van Bommel en Jan Poortvliet mild voor fluitende PSV fans

41
0

Is Mark van Bommel de ultieme positivo door steeds overal het goede van in te zien? De resultaten in met name de Eredivisie zijn uitstekend te noemen dus een goede sfeer in en rond de ploeg is momenteel een vanzelfsprekendheid.

De fans worden dit seizoen rijkelijk verwend en hebben feitelijk al maanden niets te klagen. Een landstitel in april tegen de directe concurrent, vervolgens een nieuwe trainer met een nieuwe speelstijl wat tot nog toe uitermate goed heeft uitgepakt met fris aanvallend voetbal en plaatsing voor de Champions League.


Het elftal blijft 90 minuten plus doorgaan en doorjagen op doelpunten en vermaak, wat zeer gewaardeerd wordt door de fans. Kortom, het gaat uitstekend met PSV. En toch vond een klein deel van de aanwezige PSV fans het afgelopen woensdag nodig de strijdende spelers uit te fluiten toen het niet liep. Het is ronduit schandalig te noemen na alles wat dit elftal de fans heeft gegevens afgelopen maanden.

Mark van Bommel haalde het aan in zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen FC Groningen maar bleef opvallend mild richting het fluitende deel van de fans. ‘Het was gewoon een hele zware avond tegen Tottenham. Woensdag gebeurde er iets bijzonders. Aan de reactie van het publiek merkte je namelijk ook dat wij werden weggespeeld. Dat was de eerste keer en dat zag het publiek ook. Hun reactie was misschien wel het mooiste compliment, dat betekent dat ze normaal dus wat anders zien. Uiteindelijk hebben ze ons ook weer geholpen en kunnen we na die rode kaart toch nog 2-2 maken. Daar zit een goede wisselwerking in’, blijft de trainer positief over de fluitconcerten.

Ook jan Poortvliet heeft in gesprek met PSV Inside zijn mening over het deel van de fans wat het afgelopen woensdagavond nodig vond om de spelers uit te fluiten. Het schandalige en onnodige gefluit van een klein deel van de fans staat overigens in schril contrast met het overgrote deel van de fans dat de ploeg wel support zoals het hoort.

Poortvliet: Dat ga je krijgen als je elke week het publiek vermaakt met een bepaalde speelwijze. Daar was in deze wedstrijd niks van terug te zien. Dat is dus een gecreëerd verwachtingspatroon. De mensen zijn trots en dan doet dit pijn en eerlijk gezegd ook bij mij’, zegt Poortvliet.

 


Facebook Comments