Home Nieuws Mark-Jan Fledderus wil niet reageren op PSV interesse maar zet deur op...

Mark-Jan Fledderus wil niet reageren op PSV interesse maar zet deur op een kier

817
1

Mark-Jan Fledderus wordt om onduidelijke redenen genoemd als opvolger van John de Jong. De directeur van FC Groningen heeft bepaald geen PSV DNA en staat niet meteen te boek als grote persoonlijkheid in het betaald voetbal.

Mark-Jan Fledderus speelde in het verleden zijn wedstrijden enigszins anoniem in de Eredivisie en heeft op voorhand geen kenmerken om in de top van de Eredivisie te gedijen. Toch wordt de relatief onervaren technisch directeur van FC Groningen aan PSV gekoppeld. Dat nieuws is inmiddels ook tot Mark-Jan Fledderus gekomen. De td van FC Groningen wenst niet te reageren op een telefoontje van RTV Noord. Wel lijkt hij de zogenaamde deur op een kiertje te zetten.

De Telegraaf maakte recent bekend dat Fledderus op een lijstje staat bij PSV. Dat was voor RTV Noord reden om contact te zoeken met de directeur van Groningen, die er niets over wilde zeggen. “Op dit soort dingen kan en wil ik niet reageren”, zegt hij. Fledderus noemt de interesse die PSV in hem toont ‘geen issue’. Voor de rest wil de technische baas van FC Groningen weinig kwijt over het nieuws.

“Het enige wat ik kan zeggen is dat ik met FC Groningen bezig ben, want hier is momenteel genoeg te doen. Mocht de situatie veranderen, dan kom ik wel aan de lijn. Op dit moment is het geen issue in ieder geval”, besluit Fledderus, die daarmee de PSV deur op een kier zet.


Vorig artikelMarcel Bands denkt aan Gretar Steinsson, lijst met namen van opvallende kandidaten wordt langer
Volgend artikelForbes: Manchester United komt opnieuw in de markt voor Gakpo, PSV kan winters bod verwachten

1 REACTIE

  1. Als iemand zo reageert dan is de interesse niet erg groot, dus dan de deur helemaal dicht. Persoon heeft geen ambitie om voor PSV te willen werken, het moet iemand zijn met een PSV hart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in