Home Nieuws Mario Götze wil tegen Sturm Graz het verschil gaan maken voor PSV

Mario Götze wil tegen Sturm Graz het verschil gaan maken voor PSV

648
0

Mario Götze sprak woensdagmiddag tegenover het aanwezige journaille enthousiaste woorden over de wedstrijd tussen PSV en het Oostenrijkse Sturm Graz.

De Duitse wereldkampioen wil zich nog niet richten op een voortzetting in het Europa league dan wel Conference League toernooi. Alles ligt nog open volgens de Duitser en de focus moet op de wedstrijd worden gericht. PSV gaat natuurlijk voor het hoogst haalbare en dat betekent dat er gewonnen moet worden van de club uit Oostenrijk. Mario Götze wil PSV deze week bij de hand nemen en op een ouderwetse Europese avond gaan vlammen voor PSV. Het ontbreken van publiek is natuurlijk spijtig te noemen maar Götze laat zich niet uit het veld slaan door de recente maatregelen.

Tegenover ondermeer het Eindhovens Dagblad verklaarde hij woensdagmiddag vol voor de winst en een goede sprankelende wedstrijd te gaan. “Wij hebben een goed team en daar draait het ook altijd om in voetbal. Andere spelers in de ploeg maken het spel wel iets anders, maar we blijven één. In trainingen zie ik alle spelers en ik ben niet verrast dat een aantal van hen ons nu kan helpen in deze fase. We speelden tegen Vitesse zaterdag goed en focussen ons nu weer op de volgende wedstrijd.”

Götze zegt dat PSV alle spelers tien, elf maanden per jaar volledig nodig heeft om te kunnen presteren. “We missen een aantal spelers, maar op een moeilijk moment hebben we dit weekend laten zien waar we toen in staat zijn. Dat willen we tegen Sturm Graz ook. Over Europa League- of Conference League-voetbal denken wij niet na nu. We maken pas over twee weken de balans op, als de groepsfase is uitgespeeld.”

Roger Schmidt is nog steeds op zijn hoede voor de club uit Graz. De Duitse trainer is de tweede helft in de Oostenrijkse stad nog niet vergeten. PSV stond op wankelen maar kon toch overleven dankzij individuele acties. “We hebben toen ook de kwaliteiten van Sturm Graz gezien in de tweede helft, op het moment dat ze terugkwamen in de wedstrijd. Ze blijven altijd vechten voor een goed resultaat.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here