Home Nieuws Mario Götze voor 4 miljoen euro op weg naar de uitgang, De...

Mario Götze voor 4 miljoen euro op weg naar de uitgang, De Mos laatdunkend over Götze

66741
0

Er wordt heden ten dagen volop gespeculeerd over de toekomst van Cody Gakpo en in dezelfde mate over de toekomst van Ibrahim Sangaré.

Er zijn echter meerdere spelers die op de radar van grote clubs staan. Zo geldt voor Noni Madueke dat hij een vergelijkbaar prijskaartje heeft als Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré. Voor Madueke geldt wel dat een transfer verder weg is dan voor Gakpo en Sangaré.

Ook spelers als Philipp Max, Érick Gutiérrez en Mario Götze kunnen vertrekken, al is het lang geen uitgemaakte zaak dat ze allemaal gaan. Wel is de verwachting dat Götze de PSV deur achter zich zal gaan dichttrekken nu het vertrek van Roger Schmidt aanstaande is. De Duitse spelmaker heeft een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract van 3 à 4 miljoen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Duitser genereert een miljoenensalaris dus een vertrek zou voor alle partijen wellicht de beste optie kunnen zijn nu ook voor Götze fysiek de jaren gaan tellen.

Voor Aad de Mos is het een uitgemaakte zaak dat Götze gaat vertrekken uit Eindhoven. De Mos rekent Mario Götze niet tot de steunpilaren in de selectie en laat zich laatdunkend uit over de middenvelder. “Die zou ik laten gaan. Het is toch een beetje de vakantieman, zondag was hij ook weer ziek. Hij zoekt zijn wedstrijden uit en is niet constant”, aldus een kritische Aad de Mos.


Vorig artikelKenneth Perez wijst naar Steven Bergwijn en adviseert Cody Gakpo
Volgend artikelPSV richt pijlen nadrukkelijk op Quinten Timber voor opvolging Sangaré

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in