Home Nieuws Mario Götze vertrekt definitief naar Eintracht Frankfurt

Mario Götze vertrekt definitief naar Eintracht Frankfurt

2596
0

Mario Götze vertrekt definitief uit Eindhoven. De Duitse middenvelder zet zijn carrière niet voort onder de vleugels van Roger Schmidt.

Ook AC Milan wordt niet de nieuwe werkgever van de middenvelder maar Bundelsiga middenmoter Eintracht Frankfurt. Ook transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Mario Götze definitief naar Eintracht Frankfurt zal gaan vertrekken. De Duitser heeft een akkoord bereikt over een contract voor drie seizoenen en de regerend winnaar van de Europa League heeft maandag aan PSV laten weten dat de clausule in het contract van Götze betaald zal gaan worden.

Eerder wisten Duitse media al te melden dat er maandagmiddag hoog overleg gevoerd zou worden bij Frankfurt, al waar de directie van de club heeft besloten om Mario Götze definitief aan te trekken. De transfer en de contracten zullen dinsdag al getekend gaan worden zodat alles afgerond kan gaan worden. In Duitse media circuleren bedragen van 4 tot 5 miljoen euro, als het over de definitieve transfersom voor de Duitse middenvelder gaat.


Vorig artikelPSV bevestigt aanstaande vertrek van Mario Götze
Volgend artikelUnion Berlin maakt werk van komst Philipp Max

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in