Home Nieuws Mario Götze na concreet contractvoorstel op weg naar Benfica, PSV kan afloopsom...

Mario Götze na concreet contractvoorstel op weg naar Benfica, PSV kan afloopsom van 4 miljoen euro tegemoet zien

9521
0

Mario Götze lijkt op weg te zijn naar het Portugese Benfica. Een transfer van de Duitse vedette lijkt dan ook in de maak te zijn.

Het gonst al weken van de geruchten rond een vertrek van de Duitse aanvallende middenvelder, die dus naar alle waarschijnlijkheid Roger Schmidt zal gaan volgen naar Portugal. Portugese media zijn zeker van de zaak, die mogelijk snel beklonken zou kunnen gaan worden omdat de middenvelder niet zo’n forse transfersom met zich mee weet te brengen. PSV en het management van de Duitser hebben immers duidelijke afspraken gemaakt over de toekomst. De club zal meewerken aan een vertrek mocht de situatie daar naar zijn.

Volgens de Portugese krant A Bola is Mario Götze inmiddels in het bezit van een concreet voorstel van Benfica. Ook voor Götze geldt dat hij momenteel met vakantie is. Die periode benut de Duitser om na te denken over zijn toekomst in Eindhoven of om juist op het voorstel van Benfica in te gaan. Benfica heeft weinig te besteden en staat er financieel gezien niet best voor maar een transfersom van vier miljoen euro voor de Duitser is een bedrag wat betaalbaar zou moeten zijn voor de noodlijdende club uit Lissabon. De afkoopclausule in het contract van Götze zou volgens A Bola vier miljoen euro bedragen.

Mario Götze kan ook spoedig een verbeterd contract van PSV tegemoet gaan zien maar zou slechts ‘ja’ tegen het voorstel van Benfica hoeven te zeggen om de deal rond te kunnen gaan maken. Later meer.


Vorig artikelTrots Benfica meldt komst Roger Schmidt
Volgend artikelToon Gerbrands uitgesproken: ‘Bergwijn heeft even gespeeld maar wij zeiden: die gaat niet naar Ajax’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in