Home Nieuws Mario Götze krijgt nog steeds kritiek maar blijft geloven in succes met...

Mario Götze krijgt nog steeds kritiek maar blijft geloven in succes met PSV

1146
0

Zaterdagavond liet Mario Götze geregeld weer staaltjes puur voetbal zien maar toch krijgt de middenvelder nog geregeld kritieken te verwerken. Marciano Vink stelt vast dat de middenvelder meer moet leveren.

Na afloop van PSV – Vitesse sprak de Duitse wereldkampioen enthousiast over het spel van PSV en benadrukte hij dat blijven winnen belangrijk is om de successen te kunnen gaan behalen dit seizoen.

Vink bij ESPN over de middenvelder: “Götze is bewierookt aan deze tafel, maar ik vind dat hij nog steeds te weinig brengt”, zegt Vink bij het programma De Eretribune van ESPN. “PSV speelde een hele goede eerste helft, maar ik zie hem gewoon veel te weinig voor de status die hij heeft. Dat moet vele malen hoger. Hij moet die steekballen geven op Bruma en misschien op Ritsu Doan. Hij voetbalt mee en één keer probeert hij mee te sprinten met Bruma, maar die was te snel”, aldus een kritische Vink.

De analist is van mening dat Götze niet de dragende speler voor PSV is die hij zou moeten zijn. De Duitser moet simpel gezegd meer brengen en daar valt iets voor te zeggen. “Misschien komt het door zijn blessures, maar ik mis gewoon rendement. Dan heb ik het niet over goals, maar echt over rendement rond de zestien. PSV heeft hem juist in deze fase heel erg nodig. Er komen straks echt lastige wedstrijden en dan moet hij er gewoon staan. Dat doet hij op dit moment niet”, zegt Vink over het spel van de middenvelder.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here