Home Nieuws Mario Götze is verrast en geniet van de Herdgang en het Philips...

Mario Götze is verrast en geniet van de Herdgang en het Philips Stadion

3248
0

Mario Götze voelt zich als een vis in het water bij PSV. Meermaals liet de Duitser al weten dat hij geniet van zijn overstap naar PSV.

Götze is blij dat hij goed opgevangen is in Eindhoven en ziet dat het erg professioneel werken is op het trainingscomplex van de club.


‘Als ik terugdenk aan dat moment en mijn verwachtingen toen, kan ik alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben bij PSV. Ik ben echt verrast door de professionele manier waarop alles hier gaat. Het trainingscomplex is fantastisch en het Philips Stadion ook”, zegt de Duitser tegenover het Eindhovens Dagblad.

“We hebben een jonge ploeg waar veel rek in zit. Zelf ben ik nog niet waar ik kan zijn en het is goed dat de trainer me in Heerenveen heeft gewisseld. Deze zomer heb ik geen normale voorbereiding gedraaid en met de groep heb ik nog niet eens zoveel getraind. Als je dan ineens Engelse weken gaat draaien, is dat heftig”, stelt Götze vast over zichzelf en zijn jonge collega’s.

De spelmaker wil meer en wil oogsten en heeft er vertrouwen in dat dat gaat lukken. “Het spel dat Roger Schmidt op het veld wil zien, daarvoor ben ik hier gekomen. Hoge intensiteit en hoge pressing, dat concept past bij mij. De trainer heeft een heel duidelijke visie en kan zijn gedachten helder uitleggen. Hoe onze coach als persoon is? Ik vind de samenwerking prettig. Hij is vriendelijk, maar kan ook boos worden hoor. Misschien is de druk van media hier wat minder dan in de Duitse top, maar intern leggen we onszelf zeker druk op en dat is goed te merken als we niet winnen”, aldus kersvers PSV’er Mario Gotze.


Facebook Comments