Home Nieuws Derksen kritisch: ‘Mario Götze heeft zijn grote naam niet waargemaakt’

Derksen kritisch: ‘Mario Götze heeft zijn grote naam niet waargemaakt’

3892
0

Mario Gotze loopt alweer zo’n acht maanden rond bij PSV. De Duitser heeft het prima naar zijn zin en is weer fit.

Met name die laatste twee aspecten zijn erg belangrijk voor de Duitse sterspeler. Het plezier in het voetbal is terug en zijn lichaam laat hem niet langer in de steek. Toegegeven, met 17 gespeelde wedstrijden is zijn bijdrage voor PSV nog wat gering maar er zit zeker vooruitgang in. Mario Götze is en blijft een absolute klassespeler.


Toch houdt het allemaal nog niet over wat Mario Götze laat zien. De souplesse, techniek en spelinzichten zijn vaak subliem te noemen maar Mario Götze laat het nog wel te weinig zien.

Volgens Hans Kraaij is dat logisch want Götze was lange tijd niet geheel fit en traide pas vanaf oktober mee bij PSV. Kraaij denkt dat Mario Götze deze zomer een volgende stap kan gaan zetten in zijn terugkeer naar volledige fitheid. ‘Als Mario Götze de gehele voorbereiding mee draait bij PSV, zal hij nog meer waarde gaan hebben komend seizoen’, stelt Kraaij vast, die ook zeker weet dat Mario Götze bij PSV zal blijven komend seizoen.

Johan Derksen is een andere mening toebedeeld. Derksen ziet dat Mario Götze nog niet optimaal presteert en vindt zijn bijdrage gering. ‘De grote Duitse clubs hebben geen interesse meer. Hij is vaak ziek, zwak en misselijk. Hij heeft zijn grote naam niet waargemaakt. Mario Götze kost PSV een miljoenensalaris maar hij laat het alleen zien tegen Willem II en Vitesse’, aldus een uitgesproken Derksen.


Facebook Comments