Home Nieuws Mario Götze bedankt PSV en wijst naar de PSV fans: ‘Ik werd...

Mario Götze bedankt PSV en wijst naar de PSV fans: ‘Ik werd er aan herinnerd waarom ik zo van deze sport hou’

3890
0

Mario Götze is speler van Eintracht Frankfurt en heeft de PSV deur achter zich dicht getrokken.

De dertigjarige middenvelder blikt terug op een mooie tijd in Eindhoven en is de club dankbaar voor de geboden kans het plezier in het voetbal weer terug te vinden.

‘Er zijn zoveel redenen om dankjewel te zeggen’, begint Götze na zijn definitieve transfer van PSV naar Frankfurt. ‘Ik wil de hele club bedanken voor de hartelijke ontvangst en het goede gevoel dat ik meteen kreeg. Ik heb hier twee jaar met heel veel plezier gespeeld en ik werd er vaak aan herinnerd waarom ik zo veel van deze sport hou.’

Götze bedankt verder de PSV supporters voor de steun, zijn teamgenoten en de vertrokkken trainer Roger Schmidt, die een belangrijke rol speelde in zijn komst naar PSV. ‘Ook nu, na verschillende jaren in het betaald voetbal, heb ik nog veel geleerd van mijn ploeggenoten en trainers. We hebben de afgelopen twee jaar heel hard gewerkt en ik ben blij dat we een beker naar Eindhoven hebben gehaald’, aldus de dankbare Duitser.

De middenvelder wenst PSV veel succes in de voorronde van de Champions League. ‘Veel succes in de kwalificatie. Misschien zien we elkaar weer’, stelt hij vast.


Vorig artikelVan Nistelrooij wil niets weten van verschillen met Ajax: ‘PSV gaat voor alle prijzen’
Volgend artikelPresentatie Mario Götze in Frankfurt, middenvelder noemt 4 redenen voor vertrek bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in