Home Nieuws Marco van Ginkel weet het zeker

Marco van Ginkel weet het zeker

22
0

Vrijwel alle analisten en kenners zijn het erover eens; Ajax wordt de nieuwe landskampioen. Waar in vele andere competities 2 punten verschil niets zegt, is men in Nederland overtuigd van een titel voor Ajax. Het weinig imponerende elftal van Frank de Boer blijft winnen maar de vraag dient zich op of het matig spelende Ajax 10 punten behaald uit 4 niet eenvoudige wedstrijden.

De realiteit in de Nederlandse competitie is wel dat al jaren achtereen de landskampioen het minst aantal tegendoelpunten te verwerken krijgt. Vanuit die statistiek bezien hoeft PSV zich geen illusies meer te maken. Marco van Ginkel denkt daar anders over.


Wij worden kampioen”, zegt de middenvelder overtuigend. “Het was een zware bevalling”, gaf de middenvelder toe bij FOX Sports. “We begonnen nog aardig, maar daarna werd het slordig. Het was zo’n moeilijke wedstrijd, die je af en toe hebt in een seizoen. En toen kregen we een rode kaart en werd het nog moeilijker. Ik denk niet dat Ajax kampioen wordt. Er zijn nog een paar wedstrijden en ik hoorde dat ze het moeilijk hadden bij Cambuur. Het blijft natuurlijk twee punten en wij blijven op ze jagen. Wij worden kampioen.”


Facebook Comments