Home Nieuws Marco van Ginkel: ‘We waren op alle fronten beter’

Marco van Ginkel: ‘We waren op alle fronten beter’

34
0

Philip Cocu was na afloop van Vitesse – PSV uiteraard content met de overwinning maar wilde er toch een enkele speler uitlichten. Cocu zegt dat Lozano uitzonderlijk is in het afronden en voorbereiden. 

“Maar in Nederland en het internationale voetbal worden ook andere dingen gevraagd. Zoals omschakelen en meeverdedigen bijvoorbeeld. Hirving wil heel graag en leert elke dag bij. Het is een speler met zoveel kwaliteiten. Hij wordt alleen nog maar beter.”

Cocu vond ook dat Luuk de Jong in Gelredome een belangrijke rol vervulde. ,,Hij was als aanspeelpunt heel belangrijk voor de ploeg. We hebben vandaag een van onze beste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Goed, compact, iedereen vanuit zijn taak. Ook in de tweede helft stonden we heel volwassen.”

Aanvoerder Marco van Ginkel zag de overtuigende zege bij Vitesse als een belangrijke stap. ,,Deze wedstrijd was een meetmoment voor ons. Vitesse stond niet voor niets derde. Als je dan laat zien dat je op alle fronten beter bent, geeft dat een erg goed gevoel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here