Home Nieuws Marco van Ginkel traint mee en is mogelijk op tijd fit voor...

Marco van Ginkel traint mee en is mogelijk op tijd fit voor Ajax-PSV

1075
1

PSV nadert de wedstrijd tegen Ajax in de Amsterdam Arena.

De selectie is grotendeels fit en inmiddels in voorbereiding op de wedstrijd in Amsterdam. Eran Zahavi, Érick Gutiérrez, Armando Obispo, Ryan Thomas zijn weer fit. Mauro Júnior trainde nog individueel, maar kan binnenkort ook weer aansluiten bij de selectie. Dat geldt niet voor Maxi Romero en Richy Ledezma. Beide spelers zijn zwaar geblesseerd.

Er is ook goed nieuws rond Marco van Ginkel want de 28-jarige middenvelder is op de weg terug en lijkt geen hinder te ondervinden van zijn eerdere knieblessure. Er lonken weer speelminuten voor de middenvelder en dat zou zomaar eens in de Amsterdam Arena kunnen zijn.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat een basisplaats tegen Ajax ‘natuurlijk uitgesloten’ is. Roger Schmidt is meer dan tevreden de sterk presterende Ibrahim Sangaré en zou het duo Sangare en Pablo Rosario niet uit elkaar willen halen. Er is dus werk aan de winkel voor Marco van Ginkel om zich in het elftal te kunnen gaan spelen. Goed nieuws is in ieder geval dat ‘winnaar’ Marco van Ginkel weer op de weg terug is na lang blessureleed.


Facebook Comments

1 REACTIE

  1. Great beat ! I woulԁ like to apprentice while you amend
    уour website, how can i subscribe for a blog website?
    Ƭhe account aideɗ me a accеptablе deal. I were a little bit acquainted of thiѕ youг broadcast offereⅾ brіlliant transparent concept

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here