Home Nieuws Marco van Ginkel opnieuw in beeld

Marco van Ginkel opnieuw in beeld

19
1

Marco van Ginkel is opnieuw in beeld om de PSV gelederen te komen versterken. De scorende middenvelder is weer hersteld van zijn knieblessure.

Van Ginkel speelde vorig seizoen vanaf de winterstop op huurbasis voor PSV. De middenvelder kwam tot dertien wedstrijden en was goed voor acht doelpunten. De eerste helft van vorig seizoen werd Van Ginkel door Chelsea verhuurd aan Stoke City. Van Ginkel is vrijwel hersteld van zijn blessure en staat weer op de nominatie om verhuurd te worden. Met een naderend vertrek van Guardado is de komst van van Ginkel geen overbodige luxe.

Of het er daadwerkelijk van gaat komen is speculeren. Zodra Chelsea Van Ginkel, die in Londen een contract heeft tot 2018, opnieuw elders wil stallen, dan wil PSV graag toeslaan, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands in De Telegraaf. “Interessant is dat uitgerekend ook Van Ginkel weer op de verhuurmarkt komt in januari. Hij rondt in november zijn revalidatie na knieklachten af. PSV houdt de situatie van Van Ginkel nauwlettend in de gaten”, aldus Gerbrands in de Telegraaf.


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here