Home Nieuws Marco van Ginkel speelgerechtigd in de Champions League

Marco van Ginkel speelgerechtigd in de Champions League

17
0

Neo international Marco van Ginkel is op weg naar PSV, meldt het Eindhovens Dagblad maandag. Van Ginkel speelt momenteel voor Stoke City.

Marco van Ginkel is inzetbaar in de onderlinge confrontatie met Atletico Madrid. De oud-Vitessenaar is nog steeds eigendom van Chelsea, dat hem verhuurt aan Stoke. Van Ginkel is al jaren niet zeker van een basisplaats en heeft dit seizoen geen Europese wedstrijden gespeeld.
Tot op heden kwam hij zeventien competitiewedstrijden in actie, waarvan acht als basisspeler. Zowel bij Chelsea, AC Milan als Stoke City komt de carriere van de Arnhemmer niet van de grond. Zijn komst houdt verband met de blessure van Andres Guardado. Volgens De Telegraaf zou Chelsea zelf een voorkeur hebben voor PSV ten opzichte van Stoke City. De komst van Marco van Ginkel is andermaal een signaal dat PSV weinig vertrouwen heeft in Stijn Schaars en Adam Maher.
PSV heeft al eerdere pogingen ondernomen van Ginkel los te weken bij Chelsea, echter zag de Londense club daarvan af. Nu PSV Champions League speelt heeft de Londense club wel toestemming gegeven voor een tijdelijke overgang. Guus Hiddink heeft aan de kant van de Londenaren geen toestemming gegeven om Traoré naar Ajax te laten vertrekken.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here