Home Nieuws Marco van Ginkel is officieel PSV’er; PSV en van Ginkel akkoord over...

Marco van Ginkel is officieel PSV’er; PSV en van Ginkel akkoord over nieuw contract

1267
0

Na vier opeenvolgende samenwerkingen in een huurconstructie, is Marco van Ginkel nu eindelijk officieel een contractspeler van PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een akkoord heeft bereikt met Marco van Ginkel over een meerjarig contract. De middenvelder is inmiddels al medisch gekeurd en zal een meerjarig contract gaan ondertekenen.


Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen dat zal zijn. Na vier huurperiodes wordt hij nu definitief speler van PSV. Het was de vierde keer dat PSV Van Ginkel op huurbasis naar Eindhoven haalde. De achtvoudig international tekende in januari 2016, januari 2017 en in de zomer van 2017 ook al een huurcontract bij PSV.

In de eerste maanden van het afgelopen seizoen was Van Ginkel nog aan het revalideren van een zware knieblessure. De middenvelder maakte in januari alsnog zijn rentree bij PSV en kwam tot twaalf officiële wedstrijden, waarin hij één keer scoorde en één assist gaf. Marco van Ginkel is de beoogde nieuwe aanvoerder van het elftal van Roger Schmidt.


Facebook Comments Box