Home Nieuws Marco van Ginkel: “Ik voel meteen het vertrouwen”

Marco van Ginkel: “Ik voel meteen het vertrouwen”

9
0

Chelsea-huurling Marco van Ginkel lijkt al snel zijn draai te hebben gevonden bij PSV. Van Ginkel reageert op zijn soms harde spel en doelpunt tegen Utrecht. 

“Die overtreding donderdag voor de beker was stevig, maar een beetje pit mag wel, vind ik. En nu scoren is mooi, want dat was al een tijdje geleden”, zegt Van Ginkel na de 0-2 zege op FC Utrecht in gesprek met het Algemeen Dagblad. Dat klopt, zijn laatste goal in de Eredivisie dateert van 28 april 2013. Hij scoorde daarna af en toe voor Chelsea, AC Milan en Stoke City, maar kon daar niet van grote waarde zijn.

Hoe ziet Van Ginkel zijn rol bij PSV? Wat voor een type speler is hij? “Box-to-box middenvelder, dat is een rol die mij wel ligt”, zo vervolgt hij. “Het is natuurlijk altijd even wennen, maar ik voel meteen het vertrouwen. Ik denk dat ik wat extra’s kan brengen in de rest van het seizoen.” Van Ginkel liet al weten dat hij uiteindelijk wil slagen bij Chelsea. Ook Willy van de Kerkhof is onder de indruk van Marco van Ginkel. “We moeten blij zijn dat we zo’n speler bij de selectie hebben. Hij speelde erg goed”, overdreef Van de Kerkhof.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here