Home Nieuws Marco van Ginkel en Chelsea verlengen contract maar toch is een transfer...

Marco van Ginkel en Chelsea verlengen contract maar toch is een transfer naar PSV realistisch

2649
0

Chelsea heeft het aflopende contract van Marco van Ginkel met een seizoen verlengd.

Het heeft er ondanks de aan weerszijden mooie woorden van club en speler alle schijn van dat het een contract voor de bühne is. Van Ginkel is weer fit aan het geraken maar de meest waarschijnlijke insteek van de club is om toch nog een geldsom aan de jaren van Van Ginkel bij Chelsea over te houden. De club uit Londen wist al miljoenen euro’s aan salaris uit te keren aan de middenvelder maar dat is er door allerlei oorzaken nog niet uitgekomen. Het zou wel erg toevallig zijn dat Chelsea per heden wel toekomst ziet in de middenvelder.


De 27-jarige middenvelder kan nu in Londen verder werken aan zijn herstel van een knieblessure en zal vermoedelijk slechts enkele dagen of weken deel uit maken de eerste selectie van de Londenaren. Daarna zal er zoals zo vaak te doen gebruikelijk een schifting worden gemaakt en zou het zo maar kunnen zijn dat Marco van Ginkel op de transferlijst wordt geplaatst omdat de middenvelder in het tweede elftal van Chelsea helemaal geen waarde heeft.

PSV lijkt op de achtergrond meet te kijken en van Ginkel staat ook in nauw contact met de club en PSV functionarissen op de Herdgang. Een nieuwe en steeds weer terugkerende transfer naar PSV is dus verre van ondenkbaar en best realistisch te noemen, temeer om de gehele transferwindow pas later op gang zal komen dit jaar. Een 1-jarig contract is door PSV wel af te kopen, zo is de algehele verwachting.

Van Ginkel zelf is natuurlijk zeer te spreken over zijn nieuwe contract: “Er spreekt vertrouwen uit en ondanks dat ik door blessures en wat flinke tegenslagen al een tijdje langs de kant sta, ziet de club het blijkbaar in mij zitten”, aldus Van Ginkel.


Facebook Comments