Home Nieuws Marco van Ginkel dichtbij hervatting groepstrainingen

Marco van Ginkel dichtbij hervatting groepstrainingen

1456
0

Hoe vergaat het Marco van Ginkel?

De middenvelder die helaas geassocieerd wordt met blessureleed, is dan toch nu echt op de weg terug. In gesprek met het Eindhovens Dagblad sprak Roger Schmidt zich uit over de komende maanden en daarin keek de Duitser ook vooruit naar de entree van Marco van Ginkel.


“Op 22 december spelen we onze laatste wedstrijd van dit kalenderjaar”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “We kunnen misschien nog nadenken over een vriendschappelijk duel voor 10 januari, als we tegen Ajax spelen. Ik denk niet dat het per se nodig is en ben vooral blij dat we een keer goed kunnen trainen in de winterstop. Dat gaan we doen vanaf 29 december”, aldus Schmidt.

“Hopelijk hebben we onze groep dan weer zo goed als compleet, met bijvoorbeeld Érick Gutiérrez, Armando Obispo, Ryan Thomas en Mauro Júnior er weer bij”, vervolgt hij. “En ook Marco van Ginkel kan misschien in de teamtrainingen mee gaan doen. Voor de backups op de backposities kijken we of we spelers vanuit de jeugdopleiding een kans gaan geven. Ik denk dat dat normaal is en ook hoort bij een club als PSV. Wel moeten we het goede moment vinden voor de betrokken speler of spelers”, weet Schmidt te concluderen.


Facebook Comments