Home Nieuws Marco van Ginkel baalt van lange prijzendroogte PSV

Marco van Ginkel baalt van lange prijzendroogte PSV

736
0

Marco van Ginkel was in april 2018 de aanvoerder van dienst toen de tegenstander van morgenavond, met 3-0 terug naar Amsterdam werd gestuurd.

Sinds die mooie lentedag in april wist PSV geen eremetaal te veroveren. Van Ginkel stond ook al bijna 3 jaar aan de kant door een nieuwe knieblessure en PSV kent een prijzendroogte van 3 jaar. Het is dan ook tijd voor veranderingen.

In de vooruitblik op de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena zegt van Ginkel dat het niet bij PSV past om zolang geen prijs te winnen. De aanvoerder weet hoe de vlag erbij hangt.

“Ajax is de grootste concurrent van PSV. Vorig jaar zijn ze met een verschil van zestien punten kampioen geworden, maar PSV heeft al drie jaar niks gewonnen en PSV moet altijd om de prijzen spelen”, aldus de aanvoerder.

Roger Schmidt lijkt nog te twijfelen wat de opstelling tegen de Amsterdammers. Schmidt vindt de tegenstander van dinsdagavond in Denemarken belangrijker dan het duel tegen Ajax.

Van Ginkel het wel anders. “De focus ligt op Ajax en niet op Midtjylland. Ik denk dat we er zeker klaar voor zijn en we willen graag, want volgens mij is Davy Pröpper de enige die deze prijs al eens heeft gewonnen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here