Home Nieuws Marco van Basten ziet positieve ontwikkeling en is blij met interesse PSV...

Marco van Basten ziet positieve ontwikkeling en is blij met interesse PSV in Stijn Spierings

4192
0

PSV lijkt in te zetten op de komst van Stijn Spierings, die transfervrij vertrekt bij het Franse Toulouse.

Vandaag, woensdag 31 mei, heeft Stijn Spierings een gesprek met technisch directeur Earnie Stewart om de plannen voor volgend seizoen te bespreken. PSV zet vol in op de komst van Spierings, die mogelijk als vervanger van Ibrahim Sangaré zal gaan fungeren. Spierings heeft meerdere aanbiedingen op zak maar lijkt PSV boven andere club te prevaleren.

De eventuele komst van Spierings was ook bij Vandaa Inside en bij Rondo van Ziggo onderwerp van gesprek. Marco van Basten is enthousiast over de eventuele komst van Spierings naar PSV, al denkt Ronald Waterreus dat er ook anders naar dit soort spelers gekeken wordt.

“Feit is wel dat als je bijvoorbeeld ook gaat kijken naar zo’n Ibrahim Sangaré. Die kenden we allemaal ook niet”, vertelt Waterreus aan tafel bij Rondo van Ziggo Sport. Waterreus reageert op de mening van Ronald de Boer en Ruud Gullit, die zich afvragen of deze relatief onbekende spelers wel een meerwaarde hebben voor clubs als PSV.

“Die komt wel als Ivoriaans international binnen en heeft geld gekost. Zo’n Spierings en Van den Boomen zijn nu transfervrij en daar kijk je dan toch anders naar”, klinkt het tegengeluid.

“Ik vind het trouwens wel goed dat we nu een keer naar Nederlanders kijken”, reageert tafelgenoot Van Basten op zijn beurt. “Als je ziet hoeveel voorkeur een buitenlander geniet. Tegenwoordig moeten er altijd maar buitenlanders komen. Die zullen wel wat minder kosten denk ik. Maar vroeger zaten er ook gewoon Maastrichters bij MVV. En dat waren ook goed genoeg.”

“Heel veel clubs gaan zich nu alleen wel verdedigen op wat je nu zegt”, gaat Waterreus in op het verhaal van Van Basten. “Die jongens die bijvoorbeeld bij Atalanta spelen. PSV, Feyenoord en Ajax kunnen zo’n Marten de Roon nooit meer betalen. Terwijl ze hem misschien wel heel graag willen hebben”, aldus Ronald Waterreus.


Vorig artikelKomst Peter Bosz betekent normaal gesproken ook komst Eindhovenaar Rob Maas
Volgend artikel‘Vriend’ van Ruud van Nistelrooij wil niet reageren: ‘Geen contact met PSV, er valt niks te melden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in