Home Nieuws Marciano Vink verwacht intense titelrace PSV met Ajax: ‘Vanaf wedstrijd 28 zal...

Marciano Vink verwacht intense titelrace PSV met Ajax: ‘Vanaf wedstrijd 28 zal de druk toenemen’

1115
0

ESPN analist heeft zin in de naderende titelstrijd tussen PSV, Ajax en Feyenoord.

De analist van de betaalzender voorziet een lange intense race om de landstitel de komende maanden. Dat zou betekenen dat het een stuk spannender gaat worden dan vorig seizoen. Ons hield tot de winterstop gelijke tred met Ajax maat zag de Amsterdammers na de winterstop ver uitlopen. Met een voor PSV begrippen ongekende achterstand werd de ploeg van Schmidt nipt tweede in de Eredivisie.

Het heeft er alle schijn van dat de ploeg van Schmidt er beter voor staat dan vorig seizoen rond dit tijdstip. Het blijft natuurlijk afwachten of PSV niet weer door de ondergrens gaat zakken komende maanden. Het perspectief is goed rond de selectie en dus lijkt de club klaar voor een lange en intense titelrace.

Toch ziet Marciano Vink Ajax nog altijd als de belangrijkste titelfavoriet. De Amsterdammers hebben één punt minder dan PSV maar tegelijk een veel beter doelsaldo. Vink verwacht strijd, spanning en spektakel. De oud-middenvelder spreekt ook uit ervaring.

“Vanaf wedstrijd 28 zal de druk toenemen. Begin je elke keer met het besef dat je het kampioenschap kunt verspelen. Daarom denk ik dat Ajax toch weer de titel pakt. Zij hebben meer ervaring in die situatie”, aldus Marciano Vink.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here