Home Nieuws Marcel Ritzmaier: ‘Ik heb mijn excuses niet aangeboden’

Marcel Ritzmaier: ‘Ik heb mijn excuses niet aangeboden’

13
0

Door een vermeende elleboogstoot van van Marcel Ritzmaier moest Jorrit Hendrix in de eerste helft al laten vervangen. Hendrix kreeg een arm in het gezicht van de NEC’er.

Het is niet de eerste keer dat Ritzmaier een PSV’er een blessure toebrengt. Door een schop op de enkel van Luuk de Jong in september moest de Jong onder meer het Champions League-duel met CSKA Moskou missen. Ritzmaier was zich na afloop van geen kwaad bewust. “Ik was verrast dat ik geel kreeg. Nee, ik heb mijn excuses niet aangeboden. Het zag er niet goed uit bij Hendrix, dat zag ik wel. Hij was een beetje groggy. Maar ik blesseer niemand bewust. De beelden heb ik nog niet teruggezien. Ik ga Hendrix straks nog even bellen, ik hoop dat het goed met hem gaat.” PSV-trainer Phillip Cocu baalde van de blessure. “Hij kon niet goed meer kijken naar een kant.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here