Home Nieuws Marcel Brands zeer content met komst van Ginkel

Marcel Brands zeer content met komst van Ginkel

15
0

Het is de werkwijze van Marcel Brands ten voeten uit. Spelers waar PSV interesse in heeft worden door de club en door Marcel Brands in het bijzonder, maanden lang warm gemaakt voor een overgang naar Eindhoven. Brands geeft een speler veel vertrouwen en blijft de speler in kwestie bestoken met berichten dat de club en het elftal de speler nodig heeft. Zo ging het in het verleden bij Narsingh, bij Maher en nu ook weer bij van Ginkel, bevestigde de speler eerder op de avond.

“In het begin heb ik veel gespeeld bij Stoke. Daarna is de trainer gaan wisselen, wonnen we wat grote wedstrijden en moest ik het steeds vaker met invalbeurten en bekerwedstrijden doen. Dat was voor mij niet voldoende en vandaar heb ik aangestuurd op een vertrek naar PSV. Ik ben blij dat Chelsea hierin is meegegaan met mij”, zegt van Ginkel.

Marcel Brands was bijzonder content met de nieuwste aanwinst. “Dit is nou een van de weinige buitenkansjes waar ik eerder deze week aan refereerde. We wilden Marco in de zomer al aan de selectie toevoegen. Met zijn type spel voegt hij iets toe aan deze selectie en dat is nu nog steeds zo. Hij is een talentvolle Nederlandse speler, we zijn erg blij met zijn komst.”

Van Ginkel hoopt dat hij bij de huidige koploper van de Eredivisie weer minuten kan gaan maken. ‘Ik sta nog tweeënhalf jaar bij Chelsea onder contract. Daar spelen blijft het ultieme, maar ik ben nu voor honderd procent bezig met PSV. Er zijn prachtige vooruitzichten, te beginnen met het bekerduel komende donderdag. Het kampioenschap van Nederland is uiteraard het allerbelangrijkste. En natuurlijk de Champions League. Ik kijk erg uit naar de wedstrijden tegen Atlético Madrid.’


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here