Home Nieuws ‘Marcel Brands wil in de zomer van 2023 doorpakken en flinke veranderingen...

‘Marcel Brands wil in de zomer van 2023 doorpakken en flinke veranderingen doorvoeren’

10979
0

De transfer van Cody Gakpo naar Liverpool is inmiddels afgerond en de nieuwe club van Cody Gakpo zal op korte termijn de eerste betalingen gaan verrichten.

Een grote vereiste rond de transfer was dat er snel betaald zou gaan worden. Dat wist de PSV directie bij monde van Marcel Brands te bedingen. Ondertussen integreert Cody Gakpo bij Liverpool om zo snel als mogelijk is te kunnen worden opgenomen in de selectie van de Reds. Dat betekent dat Gakpo tegen AC Milan geen afscheid kan gaan nemen van het Philips Stadion. Dat staat pas voor 2023 op de planning.

Er staat in 2023 nog heel veel meer te gebeuren voor PSV. De club wenst flinke stappen voorwaarts te zetten op sportief maar ook op financieel vlak. Marcel Brands en een nieuw aan te stellen technisch directeur wachten grote sportieve als financiële uitdagingen. Sportief succes behalen staat in ieder geval bovenaan de wensenlijst. In het kielzog van sportief succes, volgt normaal gezien vanzelf financieel succes. Wordt 2023 het jaar van een nieuwe landstitel voor PSV?

Het zal in ieder geval tot de laatste weken spannend blijven in de Eredivisie, waarbij er goede hoop is dat PSV aan et lansgte eind zal gaan trekken. De winterstop lijkt PSV goed te hebben gedaan gezien het succesvolle traingskamp in Marbella. De transfer van Gakpo daargelaten, want wie weet staan er andere toppers op zoals Mauro Junior ook plots kan bovendrijven, kan er gesproken worden van louter positiviteit in Marbella. Voor Rik Elfrink eerder aanleiding de boel nog eens grondig te analyseren. Elfrink sprak met zowel Ruud van Nisterrooij als met Marcel Brands en kwam met een opvallende uitspraak over 2023. Marcel Brands zou flink willen doorpakken, luidde de conclusie.

‘Tussen de golfbanen, havens en het peperdure vastgoed nabij de Middellandse Zee is ook algemeen directeur Marcel Brands een paar dagen aanwezig. De lange termijn vraagt veel van zijn aandacht, want PSV is nog op zoek naar een nieuwe technische leider en vooral de zomer van 2023 belooft weer een drukke transferperiode te omvatten. Brands wil dan doorpakken en flinke veranderingen doorvoeren, is rondom PSV te horen’, aldus Rik Elfrink. Hoe dan ook, het gaat op allerlei vlakken een spannend half jaar beloven voor PSV.


Vorig artikelVoormalig nummer 18 Dirk Kuyt trots op nummer 18 Cody Gakpo
Volgend artikelLeicester City trainer is Cody Gakpo nog niet vergeten: ‘Liverpool heeft een fantastische speler gekocht’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in