Home Nieuws Marcel Brands wijst naar Maher: ‘Wij hebben met Sparta gesproken’

Marcel Brands wijst naar Maher: ‘Wij hebben met Sparta gesproken’

27
0

Adam Maher voelt zich te groot voor Sparta. Zoveel is ondertussen duidelijk geworden. Uiteraard kan een teruggang in salaris het grootste struikelblok vormen, wat het goed recht van een fors betaalde speler is.

Tegelijkertijd dringt zich dan automatisch steeds meer de vraag op of Adam Maher afgelopen jaren niet vaker heeft gekozen om bij PSV te blijven omwille van financiële zaken, wat opnieuw het goed recht van een willekeurige voetballer is.

Marcel Brands heeft ondertussen met Sparta gesproken over een transfer van Adam Maher, maar de td vraagt zich af of de middenvelder openstaat voor de Kasteelclub.

“Ik heb een gesprek gehad met Sparta. Dat heeft woensdag plaatsgevonden”, zegt Brands voor de camera van FOX Sports. “Sparta is geïnteresseerd, maar de bal ligt meer bij hem. Wij zijn bereid mee te werken. Het laatste nieuws dat ik daarover heb is dat zijn agent aangaf dat het waarschijnlijk niet iets is waar hij interesse in heeft. Dat ligt eigenlijk meer bij Adam en zijn agent. Ik kan er weinig over zeggen. Wij hebben aangegeven dat wij onder bepaalde voorwaarden bereid zijn mee te werken. Dan ligt de bal meer bij Adam zelf.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here