Home Nieuws Marcel Brands wijst naar John de Jong inzake transfer Xavi Simons: ‘John...

Marcel Brands wijst naar John de Jong inzake transfer Xavi Simons: ‘John de Jong heeft dit heel knap gefikst’

2571
0

Het sentiment rond John de Jong lijkt zich enigszins te keren. De technische man van de club krijgt uit diverse hoeken de complimenten  toebdeeeld na het tot stand komen van de transfer van Xavi Simons.

De Jong krijgt daarvoor ook terecht de complimenten toebedeeld want er is maanden achtereen gewerkt aan de transfer. De Jong is achter de schermen maanden bezig geweest met de voorbereiding van de onverwachte transfer. Het leek een last-minute deal te zijn want op de dag van de bekendmaking bereikte PSV pas een akkoord met de negentienjarige speler, die transfervrij overkomt van Paris Saint-Germain.

Simons zette deze week zijn handtekening onder een contract tot 2027 bij PSV en daarmee wist de club flink te verrassen. “John de Jong heeft de onderhandelingen gedaan, hij heeft dit heel knap gefikst”, begint algemeen directeur Marcel Brands.

In Frankrijk gaat het verhaal rond dat er een gelimiteerde afkoopsom in het contract van Simons staat. “Daar zijn wij niet zo van”, zegt Brands daarover zonder enige twijfel. “Nee, daar houden we niet van”, aldus Marcel Brands.


Vorig artikelPSV – Savinho deal wordt bevestigd door Forza Sports Group: ‘Het klopt inderdaad’
Volgend artikelSevilla zegt ‘Gracias Luuk’, PSV ‘koopt’ voor 3 miljoen euro 25 doelpunten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in