Home Nieuws Marcel Brands wijst met beschuldigende vinger naar ervaren spelers

Marcel Brands wijst met beschuldigende vinger naar ervaren spelers

28
0

Zonder daadwerkelijk naam en toenaam te noemen, heeft Marcel Brands duidelijk uitgesproken waar en hoe PSV dit seizoen tekort schiet. Spelers als Guardado en Luuk de Jong worden door Brands indirect verantwoordelijk gehouden voor de slechte prestaties van dit seizoen.

“We brengen niet wat men van PSV mag verwachten. De nieuwe spelers leveren wél goede energie, maar de groep die er al was, voldoet niet aan de verwachtingen van de afgelopen twee jaar”, zegt Brands in gesprek met de NOS. “Het is voor ons ook vreemd na het succes van de laatste jaren. Natuurlijk zijn er excuses aan te voeren, mis je bepaalde spelers door blessures. Maar daar hebben we nooit over gezeurd en dat gaan we nu ook niet doen.”

Brands vindt niet dat er te weinig nieuw bloed in de selectie is gekomen deze zomer. “We selecteren ieder jaar door, maar daar moet je ook een beetje geluk bij hebben. Voor Luciano Narsingh en Jetro Willems kwam de juiste club er niet. Dan is er niet veel keus.” Of hij in de winter de markt op gaat? “Waar moet je dan versterking halen? Dan gaan we ‘stapelen'”, vindt Brands. “We waren voor het seizoen optimistisch over hoe de selectie eruit zag. En dat zijn we nog steeds. We zullen geen paniek gaan zaaien.”

De positie van Phillip Cocu staat niet onder druk. “Dat lijkt me niet, geen discussie. Er was lof toen we succes hadden. Nu het minder gaat, krijg je kritiek. We moeten met z’n allen zorgen dat we het tij gaan keren”, aldus Brands in gesprek met de NOS naar aanleiding van de zoveelste wanprestatie.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here