Home Nieuws Marcel Brands: We zijn zeer tevreden over Philip Cocu

Marcel Brands: We zijn zeer tevreden over Philip Cocu

9
0

In het programma Onder Ons van Omroep Brabant, heeft Marcel Brands uitgesproken zeer tevreden te zijn over Philip Cocu. PSV wil het contract met Cocu graag verlengen, temeer omdat de coach daar zelf ook oren naar heeft. Cocu wacht met smart op de aankomende lichting talenten waarmee hij wil gaan werken.

“Ik denk dat ik niet onder stoelen of banken hoef te steken dat we zeer tevreden zijn over Phillip. Over de manier waarop hij werkt met zijn staf en de filosofie van de club mee uitdraagt. Ik denk dat we op z’n tijd wil wel met Phillip gaan zitten. Ik kan me op dit moment geen betere coach voorstellen.”
Over de contractverlenging van Jeroen Zoet zei Brands: “We hebben afgesproken dat we volgende week verder praten en dan hoop ik er met Jeroen en zijn zaakwaarnemer uit te komen”, vertelde Brands. “Er zijn nog een aantal issues die op te lossen zijn door mij. Dat gaat om details, maar wel vaak belangrijke details.”

Jetro Willems, die net als Zoet en Cocu een contract heeft tot de zomer van 2017, kan ook een nieuw contract tekenen. De contractonderhandelingen zijn wat opgeschoven vanwege de blessure van de linksback, maar Brands hoopt dat ook hij binnenkort zijn handtekening zet.
“Als het aan mij ligt wel, maar dat heb ik natuurlijk niet alleen in de hand. Hij is een speler van de buitencategorie voor ons.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here