Home Nieuws Marcel Brands voornaamste reden jawoord voor Ruud van Nistelrooij

Marcel Brands voornaamste reden jawoord voor Ruud van Nistelrooij

401
0

De nieuwe algemeen directeur Marcel Brands heeft eerder dit jaar hemel en aarde bewogen Ruud van Nistelrooy door te schuiven als trainer van PSV 1.

De nieuwe algemeen directeur laat een andere wind waaien in het Philips Stadion. Dat constateerde ook Ruud van Nistelrooy. De Geffenaar stelt vast dat er een frisse wind waait bij PSV. Voor de oud-international was de terugkeer van Marcel Brands de voornaamste reden om toch als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij PSV.

Van Nistelrooy vertelde in eerste instantie dat hij niet de opvolger van Roger Schmidt zou worden, maar veranderde later van gedachten. “Er veranderde uiteindelijk wat in de organisatie. Er is een nieuw project gestart. Daar mag ik hoofdtrainer van zijn, maar het is ook gestart met Marcel Brands. Die kwam eigenlijk als een duveltje uit een doosje. Ik ben met Marcel en de rest van de directie in gesprek gegaan, en zeker ook met John de Jong natuurlijk. Toen kwamen de kaarten wel anders te liggen. Ik kreeg het gevoel dat ik onderdeel wil uitmaken van deze nieuwe start”, aldus Ruud van Nistelrooy.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here