Home Nieuws ‘Marcel Brands transparanter dan Marc Overmars’

‘Marcel Brands transparanter dan Marc Overmars’

12
1

Columnist Henk Spaan en oud-speler Keje Molenaar kijken met jaloerse blikken naar het beleid van PSV.

De twee Ajacieden vergelijken oa het aan- en verkoopbeleid van hun favoriete club met dat van PSV en trekken voorspelbare conclusies. De twee hebben hun bedenkingen bij het sportieve beleid van Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax. “Het is niet transparant, zoals met Marcel Brands bij PSV. Ze hebben het geluk bij Ajax dat er een formidabele lichting aankomt, vanuit de beloften, de A1-junioren en de B1. Voor een deel zijn die talenten ook gescout en ik weet niet wat de rol van Overmars daarin was”, overdrijft Spaan maar weer eens  wat de zogenaamde Ajax talenten aangaat. Er komt immers altijd een geweldige lichting aan, waarvan het gros nooit verder komt dan de subtop van Europa.

Ook Molenaar wijst naar PSV. “Sportief is het afwachten. Er spreekt geen duidelijk beleid uit. Het is hapsnap. PSV doet het beter wat dat aangaat, met routiniers in de as.”


Facebook Comments

1 REACTIE

  1. Ja bij die neus is niks transparant! Je ziet alleen al aan dat gezicht dat het een achterbaks, geniepig ventje is. En de naam technisch directeur niet waardig.
    Dat is met Brands wel anders, die speelt het spel open en eerlijk. Moreno komt niet voor niets mede voor hem naar ONS PSV!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here