Home Nieuws Marcel Brands toont ambitie en waarschuwt tegenstanders: ‘Overwinteren in de Champions League’

Marcel Brands toont ambitie en waarschuwt tegenstanders: ‘Overwinteren in de Champions League’

1773
0

PSV weet waar het aan toe is na de loting in Monaco van donderdagavond. De club treft zogezegd oude bekenden in de vorm van Arsenal en Sevilla.

Er wordt ook afgereisd naar het noorden van Frankrijk, naar de club van Stijn Spierings, waar rechtstreekse plaatsing voor de groepsfase een het gevolg bleek te zijn van de tweede plaats in Ligue 1 voor RC Lens.

PSV zat tijdens de loting in Monaco in Pot 3, maar trof uit Pot 1 met Sevilla op papier een van de mindere ploegen. Sevilla is een ploeg met perpectief voor PSV en dat geldt in iets mindere mate ook voor Arsenal. Marcel Brands ging na loting in op de ambities en doelstellingen van de club. Brands toonde stevige ambitie in gesprek met PSV TV. PSV zet in op overwintering in de Champions League.

‘Ik denk dat het zwaarder had gekund’, zegt Brands tegen het clubkanaal. Ik zag een poule met Paris Saint-Germain waarin eigenlijk alleen maar A-ploegen kwamen’, doelde de directeur op Groep F, waarin ook Borussia Dortmund, AC Milan en Newcastle United zitten.

PSV treft twee ploegen die het vorig seizoen ook al tegenkwam in de Europa League. ‘We kennen Arsenal en Sevilla nog heel goed van vorig jaar, van beide hebben we een keer gewonnen en een keer verloren’, weet Brands, die al met al te spreken is over het resultaat van de loting. ‘Dichtbij, voor de fans allemaal bereisbaar. En kansen’, is Brands van mening.

Het relatief onbekende Lens mag volgens Brands niet worden onderschat. ‘Lens heeft vorig seizoen een voor de club uniek seizoen gehad en is daardoor verrassend in de Champions League gekomen, boven gerenommeerde ploegen als Lyon en Marseille. In dat opzicht zijn wij gewaarschuwd. Franse ploegen zijn altijd van goede kwaliteit. Maar ik denk dat zij ook zo naar ons kijken.’


Vorig artikelBakayoko neemt besluit en blijft bij PSV, Sangaré wil met PSV Champions League in en stelt Nottingham opnieuw teleur
Volgend artikelHirving Lozano geland op Eindhoven Airport, PSV fans en cameraploegen massaal op de been voor Lozano

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in