Home Nieuws Marcel Brands reageert woedend en vindt incident met veldbestormer erger dan de...

Marcel Brands reageert woedend en vindt incident met veldbestormer erger dan de uitschakeling

856
0

Marcel Brands schiet niet snel in de stress dan wel boosheid maar de algemeen directeur van de club wist donderdagavond niet wat hij zag.

De jonge veldbestormer uit Roermond verziekte het humeur van Brands door tegen het einde van de wedstrijd het veld op te lopen en de keeper van Sevilla een klap in het gezicht uit te delen. De fan viel de man aan en wist zo het humeur van Brands en volgens Brands dat van velen duizenden PSV fans te verpesten.

Brands zet in op een hele zware straf en vreest dat het een hele straf gaat worden. “Helaas hebben we in de maatschappij te maken met dit soort mensen. Onze eigen supporters zijn ook woedend op hem en inmiddels heeft hij van hen ook al een paar klappen gehad, heb ik begrepen. Het is zeer ernstig wat hier is gebeurd en dit roept dan weer reactie op omdat onze mensen dit niet pikken”, aldus Brands over het incident. Brands laat weten dat het zware incident wat hem betreft ernstiger is dan de uitschakeling tegen de club uit Sevilla.

De hooligan moet vrezen voor een levenslang stadionverbod, terwijl de passieve houding van de veiligheidsmensen PSV waarschijnlijk zwaar wordt aangerekend door de UEFA. Zo deelde de Europese voetbalbond in het verleden al flinke straffen uit voor soortgelijke gevallen. Er zijn zelfs enkele voorbeelden van uitsluiting van Europees voetbal voor een seizoen.


Vorig artikelSchokkende beelden vanaf Oosttribune: PSV fan slaat Sevilla keeper in het gezicht
Volgend artikelMist tweevoudig Europacup winnaar PSV daadwerkelijke ambitie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in