Home Nieuws Marcel Brands over een eventueel akkoord: ‘Woensdag zag het daar nog niet...

Marcel Brands over een eventueel akkoord: ‘Woensdag zag het daar nog niet naar uit’

9577
0

PSV is druk doende met het aanstellen van Peter Bosz als nieuwe hoofdtrainer. Algemeen directeur Marcel Brands beseft dat de achterban duidelijkheid wenst maar Brands predikt geduld.

De club is al enkele dagen in gesprek met de beoogde kandidaat, Peter Bosz maar er is nog altijd geen akkoord. Is dat heel vreemd? Nee, Ruud van Nistelrooij heeft PSV met een flink vraagstuk en een grote opdracht achtergelaten. Tot een goede twee weken terug was het behoudens enkele stevige maar doch serieuze gesprekken met Ruud van Nistelrooij redelijk rustig rond en in de club. Die situatie veranderde plotsklaps nadat Ruud van Nistelrooij besloot op te stappen.

De winst in Alkmaar bracht de rust enigszins terug maar feit is dat de club enorme stappen en dito beslissingen dient te maken na het vertrek van de trainer waar nog alle vertrouwen in was.

Marcel Brands houdt als algemeen directeur nog altijd een slag om de arm. “Natuurlijk hebben we de juiste man liever vandaag dan morgen aangesteld. Maar dit gaat om zo’n enorm belangrijke beslissing. We moeten zorgvuldig opereren en dingen goed met elkaar afstemmen. Als ik het nu moet inschatten, kan het nog best even duren voordat we iemand benoemen”, zegt Marcel Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Brands begrijpt dat de achterban snel resultaat wil zien in de vorm van een akkoord en een gevestigde naam. “Het gaat gewoon om een ingrijpend besluit voor PSV, waarbij je over tal van dingen moet praten. Ik snap dat onze supporters heel graag snel duidelijkheid willen en wat ongeduldig kunnen worden. Dat tekent hun betrokkenheid. Iedereen wil dat er voortgang zichtbaar is, maar we moeten de tijd nemen voor dit proces. Het zou mooi zijn als we op korte termijn een benoeming kunnen afronden, maar woensdagmorgen zag het daar nog niet naar uit.”


Vorig artikelTransferwaarde Xavi Simons 67 miljoen euro
Volgend artikelHoe kijkt Peter Bosz naar Stijn Spierings? Spierings wacht na gesprek nog steeds op officiële aanbieding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in