Home Nieuws Marcel Brands onthult: Braziliaanse topspits Richarlison speelde bijna bij PSV

Marcel Brands onthult: Braziliaanse topspits Richarlison speelde bijna bij PSV

2655
0

Net als het Nederlands Elftal is het Braziliaanse elftal ook op jacht naar de wereldtitel. De Zuid-Amerikanen doen dat met de topspits annex buitenspeler Richarlison in de gelederen.

De van nature buitenspeler speelt in Qatar in de punt van de aanval bij de Brazilianen en dat gaat naar behoren. Ook Marcel Brands kijkt met meer dan gemiddelde belangstelling naar het WK in Qatar. Brands kent de Braziliaanse topschutter maar al te goed.

In gesprek met de NOS weet Marcel Brands te onthullen dat Richarlison bijna in Eindhoven had gespeeld. Brands zegt het volgende over de inmiddels onbetaalbare aanvaller: “Hij heeft lengte, snelheid, hij is beweeglijk, kan op alle posities in de aanval uit de voeten en is technisch goed. Hij kan uitzonderlijk goed koppen, heeft enorme sprongkracht en uitstekende timing in de lucht”, zegt Brands tegen de NOS.

Als Director of Football haalde Brands Richarlison in 2018 hoogstpersoonlijk naar Everton. In zijn jaren als technisch directeur bij PSV had Marcel Brands Richarlison, die toen nog bij Fluminense speelde, al in het vizier voor de club. “Wij hadden met PSV serieuze interesse. Ik ben toen zelfs nog naar Zuid-Amerika geweest om een toernooi te bekijken, maar wij konden de transfersom niet betalen. Als het een paar miljoen minder was geweest, dan hadden wij mee kunnen doen”, aldus Marcel Brands.


Vorig artikelPOLL | Een mogelijke terugkeer van Mo Ihattaren naar PSV
Volgend artikelCody Gakpo topscorer WK 2022? Ontvang GRATIS Oranje WK Shirt bij €10 weddenschap!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in