Home Nieuws Marcel Brands neemt geen blad voor de mond: ‘Eerlijk gezegd zou ik...

Marcel Brands neemt geen blad voor de mond: ‘Eerlijk gezegd zou ik hem morgen willen hebben’

56
0

Marcel Brands is een uitgesproken fan van Mohammed Ihattaren. De technische man van Everton zag ‘Mo’ binnenkomen bij PSV en is al jaren onder de indruk.

Waar Brands onlangs nog wat twijfels had rond het toekomstig perspectief van Steven Bergwijn en Hirving Lozano in de top van de Premier League, is de voetbalbaas van Everton erg overtuigt van Mohammed Ihattaren.

Brands vindt Mohammed Ihattaren zó goed, dat hij hem liever vandaag dan morgen naar Everton zou willen halen. Dit zegt hij stelling in gesprek met Voetbal International. “Eerlijk gezegd zou ik hem morgen bij Everton willen hebben, zo goed is hij, maar ik denk niet dat dat het pad is dat hij moet bewandelen. Hij heeft straks een tussenstap nodig”, aldus Brands over de toekomst van de jonge PSV parel.

“Wat dat betreft zit Mo goed bij PSV. De club speelt Europees voetbal, hij heeft een grote kans op speeltijd en hij zit bij de nationale teams. Als hij nu naar het buitenland zou gaan, heeft hij een stuk minder garanties. De stap naar de Premier League is echt heel groot en het kan daardoor ook helemaal verkeerd aflopen met een talent. Nu heeft hij een trainer die het in hem ziet zitten, ik zou zeggen koester dat.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here