Home Nieuws Marcel Brands mogelijk grote brein achter komst Walter Benítez, Argentijn kost PSV...

Marcel Brands mogelijk grote brein achter komst Walter Benítez, Argentijn kost PSV miljoenensalaris

13920
0

Is PSV verlost van een heus keepersprobleem met de komst van de Argentijnse keeper van OGC Nice?

Het heeft er wel alle schijn van want de goalie van Nice staat hoog aangeschreven in het Franse voetbal. Wel kan PSV de portemonneee trekken voor de doelman van de Zuid-Franse club Nice. De Telegraaf denkt dat Marcel Brands een belangrijke rol gespeeld heeft in de komst van Walter Benítez naar PSV. De 29-jarige Argentijn wordt namelijk begeleid door het managementbureau van de overleden Mino Raiola, waar Brands nu net weer een uitstekende relatie wist te onderhouden.

‘Waar veel clubs op gespannen voet leefden met de superzaakwaarnemer, had Brands altijd een uitstekende band met hem, stelt De Telegraaf vast. Inmiddels is compagnon José Fortes Rodriguez over gegaan tot het voortzetten van het imperium wat Raiola wist op te bouwen.

Volgens de krant is Benítez een dure speler voor PSV omdat er veel interesse bleek te zijn in de ervaren doelman. Zijn transfervrije status gaf hem de nodige opties om zijn carrière voort te zetten. Met het vertrek van enkele dure spelers is er ruimte in het salarishuis van PSV ontstaan. In de wandelgangen klinken bedragen van 2,5 miljoen als het over het toekomstige bruto salaris van de doelman bij PSV gaat.


Vorig artikelKritiek voor Drommel, mentaliteit lijkt ter discussie te staan: ‘Intern missen ze de pijn die hij moet voelen’
Volgend artikelOok Arsenal keeper Bernd Leno was in beeld voor positie van eerste doelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in