Home Nieuws Marcel Brands, meester in het vlot trekken van carrières

Marcel Brands, meester in het vlot trekken van carrières

15
0

In een korte reactie op de aankoop van Daniel Schwaab heeft Marcel Brands uitgesproken dat het aantrekken van ervaren én goede spelers zeker geen ‘mission impossible’ hoeft te zijn voor clubs als PSV.

Over Schwaab zei Brands dat ervaring niet altijd de hoogste prijs heeft. Schwaab heeft 188 Bundesliga wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en het heeft er alle schijn van dat met het aantrekken van de Duitser een volgende carrière weer vlot getrokken gaat worden, zoals eerder lukte met de transfers van Guardado, Arias, de Jong en van Ginkel. Brands is een meester in het weer op gang brengen van carrières door op de eerste plaats nauwe en warme contacten met spelers te onderhouden. Alleen daarom al zijn we benieuwd naar de kwaliteiten van de Portugese buitenspeler Bruma. De in het slop geraakte vleugelaanvaller weet meer dan welkom te zijn bij PSV en weet ondertussen dat de rode loper door Brands is uitgelegd. De TD onderhoudt al 3 jaar nauwe contacten met Bruma.

De vlot getrokken carrières van benoemde spelers gaat PSV een veelvoud aan miljoenen opleveren nu deze spelers naar alle waarschijnlijkheid binnen of over één jaar een miljoenen transfer zullen gaan maken. Brands heeft zeker ook transfer missers achter zijn naam staan maar deze missers werden vaak wel degelijk met winst óf zonder verlies verkocht. Zie bv de transfers van Marcelo en Tyton.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here