Home Nieuws Marcel Brands laat licht schijnen over transfers

Marcel Brands laat licht schijnen over transfers

13
0

Vanuit het trainingskamp in Frankrijk laat Marcel Brands zijn licht schijnen over de zomer van PSV. De technisch manager heeft de meeste tijd gestoken in de transfer van Pereiro.

“Het is een heel erg lastige klus geweest met heel veel onverwachte wendingen, maar met een goed eind”, zegt Brands over de gecompliceerde transfer van de Zuid Amerikaan naar Eindhoven. De komst van Pereiro had dus heel wat voeten in aarde en de deal leek snel rond te komen, totdat het kamp Pereiro met aanvullende eisen kwam. Daarmee leek de transfer alsnog af te ketsen.
“Als je in een speler gelooft, is dat het belangrijkste. We willen die jongen graag hebben, dan moet je je eigen gevoel nog even aan de kant zetten. Rationeel zeg je; ik stop ermee. Aan de andere kant weet je dat die jongen goed in elkaar zit. Hij wil zo graag en daar doe je ook je uiterste best voor.”
Brands geeft toe dat ze nog niet klaar zijn op de transfermarkt. Al is het niet de bedoeling dat er nog spelers vertrekken. “Er hoeft wat ons betreft niemand meer weg. Als Marcel Ritzmaier echt zelf weg wil, dan moeten we daar over nadenken, maar wat mij betreft niet.” Over de komst van Ibrahim Afellay zegt Brands: “Daar hebben we nooit een geheim van gemaakt. Maar of het tot een transfer komt, daar kan ik niks over zeggen. We zijn in ieder geval nog niet klaar.”