Home Nieuws ‘Marcel Brands is de beste aankoop in jaren’

‘Marcel Brands is de beste aankoop in jaren’

1629
0

Zelden werd de komst of beter gezegd terugkeer, van een bestuurder bij een topclub met zoveel gejuich en enthousiasme ontvangen als de terugkeer van Marcel Brands naar PSV.

De man die genoemd werd bij de KNVB, Manchester United en bij Ajax, keert in juni terug naar Eindhoven. Naar daar waar Brands zich als een vis in het water voelt. De Brabander ging het gesprek aan met de KNVB maar een riant aanbod en dito salaris kon hem niet weerhouden terug te keren naar PSV. In Eindhoven zal hij Toon Gerbrands gaan opvolgen.

PSV zal in juni afscheid nemen van Toon Gerbrands, die inmiddels zijn sporen ook wel verdiend heeft bij PSV en in het Nederlandse voetbal. Het zorgt voor waardering bij de fans en ook bij de PSV iconen Willy en Rene van de Kerkhof. De broers zien in Gerbrands een man die voor het voetbal behouden moet blijven.

Willy en Rene staan beide een andere trainer voor in de personen van Cocu en Bosz maar zijn dus eensgezind als het over de komst van Marcel Brands gaat. Deze week werd bekend dat hij in de zomer Toon Gerbrands opvolgt als algemeen directeur. “De beste aankoop in jaren!”, zeggen ze in koor. De broers vinden ook dat Gerbrands behouden moet blijven voor het voetbal. “De KNVB heeft hem nodig om orde op zaken te stellen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here