Home Nieuws Marcel Brands in de Engelse spotlights na zege op Liverpool met Wijnaldum

Marcel Brands in de Engelse spotlights na zege op Liverpool met Wijnaldum

1407
0

Een wedstrijd winnen van je rivaal of stadgenoot geeft veel euforie bij de Engelse clubs uit de Premier League.

Voor Everton was het zover dit weekend. De club uit Liverpool won op bezoek bij de rivaal met 0-2 en dus is er sprake van euforie bij de club van Marcel Brands.


‘Deze is voor alle Everton-fans’, zei de door Marcel Brands aangestelde trainer Ancelotti na afloop.

‘Jullie hebben geduld moeten hebben, dus nu vieren we samen feest. We hebben niet dezelfde technische kwaliteiten als Liverpool, maar wél een enorme vechtlust en een steeds groeiend geloof. Ik weet het: ik ben de manager die na 21 jaar weer eens heeft gewonnen hier. Ik weet niet of het genoeg is voor een plek in de geschiedenisboeken van deze club. Maar zo niet, dan blijf ik hard werken om dat wél te bereiken’, aldus de Italiaan over de winst op Anfield, die daarmee de ploeg van Wijnaldum nog dieper in het moeras drukte.

In de plaatselijke krant The Liverpool Echo krijgt Marcel Brands de complimenten toebedeeld. ‘Langzaam maar zeker is hij zijn to do-list aan het afwerken. In de zomer wacht hem een nieuwe klus, maar vooralsnog heeft Everton uitstekende zaken gedaan. Het lijkt erop alsof het plan van Brands begint te werken’, aldus de plaatselijke krant uit Liverpool over het werk van Director of Football Marcel Brands.


Facebook Comments Box