Home Nieuws Marcel Brands: ‘Ik zal binnenkort een beslissing nemen’

Marcel Brands: ‘Ik zal binnenkort een beslissing nemen’

18
0

Na de huldiging op het Stadhuisplein kon Marcel Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad nog niet aangeven hoe zijn toekomst er uit zal zien.

“Ik ga er niet al te lang meer mee wachten en zal binnenkort een beslissing nemen,” aldus de technisch manager van PSV, die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Everton. “De beslissing is nog niet gevallen. Het is moeilijk om dit allemaal achter te laten. Bij PSV werk ik met mensen waarvan ik weet wat ik aan ze heb en die ik al jaren koester.”

“Everton? Het is vleiend”, zegt hij tegen NRC. “Maar ik heb de afgelopen jaren vaker nee gezegd dan ja. Ook tegen PSV zei ik pas bij de tweede keer ja. Ik heb hier een heel mooie job en een mooi leven. De vraag is of ik dat ervoor wil opgeven. Ik ben nooit een clubhopper geweest.”

Brands werkte eerder bij RKC Waalwijk en AZ, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde. “Heel weinig mensen weten wat mijn werk als technisch manager exact inhoudt”, zegt hij. “Het betekent ook dat er zo’n negentig mensen onder mij werken, met wie ik doordeweeks gesprekken voer. Medisch overleg. Scoutingoverleg. Trainersoverleg. Jeugdoverleg.”

“Heb je het over de transferperiode, dan wordt het veel meer ad hoc. Dan kun je ‘s ochtends niet bedenken hoe je dag zal eindigen. Stressbestendigheid is dan een nuttige eigenschap. Je moet geen piekeraar zijn”, aldus Brands.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here