Home Nieuws Marcel Brands: ‘Ik heb met Memphis gesproken maar hij koos voor Atlético...

Marcel Brands: ‘Ik heb met Memphis gesproken maar hij koos voor Atlético Madrid’

2189
0

Algemeen directeur, technisch directeur en boegbeeld van de club Marcel Brands, neemt momenteel alle taken op zich.

Brands is spreekbuis, eindverantwoordeijk en geldt als aanspreekpunt voor de pers. Tussen de bedrijven door dient hij Ruud van Nistelrooij te steunen, die volgens weekblad Voetbal International aangedaan was na de nederlaag in en tegen FC Emmen. De portefeuille technische zaken komen ook voor rekening van Brands dus stond zijn telefoon roodgloeiend deze week en met name afgelopen dagen. Tal van spelers werden aangeboden en daar zat uiteraard ook Viktor Tsygankov bij. Brands legt uit waarom de aanvaller van Kiev niet voor PSV heeft gekozen, waar de club wel erg dichtbij leek bij zijn komst.

Brands spreekt ook over Memphis Depay, waar afgelopen week contact mee is geweest. Brands belde met Memphis hem te bewegen naar PSV te komen, om dan einde seizoen weer een nieuwe stap voorwaarts te kunnen maken. Het telefoontje van Brands was niet tevergeefs want de oud-PSV’er dacht wel degelijk na over het voorstel maar ging toch overstag na het telefoontje van Diego Simeone. Geef hem eens ongelijk op 28 jarige leeftijd in de bloei van een internationale carriere.

‘Ik doe dan eigenlijk ook het liefst niet te veel zaken’, zegt Brands over de winterstop. ‘Maar goed. Ik heb met Memphis Depay gesproken, maar twee dagen later koos hij voor Atletico Madrid’, aldus Brands, die ook uitlegt hoe Girona roet in het eten gooide wat betreft Viktor Tsygankov.

‘We wilden Viktor Tsygankov halen, we deden zelfs een beter bod aan Dinamo Kiev dan Girona. Maar Pere Guardiola, zijn zaakwaarnemer, is mede-eigenaar van Girona en die had de speler en zijn familie al een maand naar Spanje gehaald. Tsygankov vond dat hij geen nee kon zeggen’, aldus een openhartige Marcel Brands, die ook bevestigde dat PSV in de markt was voor Adnan Januzaj maar na overwegen niet doorgepakt heeft voor de Belgische aanvaller.


Vorig artikelDit wilde club van Messi, Mbappé en Neymar voor Bakayoko betalen: 15 miljoen euro, inclusief
Volgend artikelMarco van Ginkel definitief naar PSV georiënteerd Vitesse met Cocu, Pröpper en Isimat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in