Home Nieuws Marcel Brands: Ik ben boos weggelopen

Marcel Brands: Ik ben boos weggelopen

19
0

Marcel Brands heeft met de ervaringen met de familie Labyad en Bakkali al vele zware transfers achter de rug maar de zaak Pereiro was ook een hele bijzondere.

“Het hield maar niet op, elke keer weer iets anders. Ik heb zo vaak gedacht dat het niet door zou gaan en dan bleek er toch weer een draadje”, vertelt een opgeluchte Brands in het Eindhovens Dagblad. Volgens hem stond het als een paal boven water dat de speler graag wilde komen, maar desondanks liep Brands een paar keer woedend weg bij de onderhandelingen. “Ik ben niet de hele tijd rustig gebleven”, voegt hij in het Algemeen Dagblad.

Ondanks de wispelturigheid van zaakwaarnemer Francisco Casal, veranderde PSV niks aan het initiële voorstel. “Nee, ik heb 0,0 procent veranderd. Ik zweer het. Deal is deal. We hadden al een akkoord en daar kom je niet meer op terug. Daar kan ik ook slecht tegen, maar gelukkig waren er meer mensen bij de transfer betrokken”, aldus Brands. Pereiro tekende dinsdag uiteindelijk een contract voor vijf seizoenen in Eindhoven.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here