Home Nieuws Marcel Brands heeft nog steeds moeite met transfer Labyad

Marcel Brands heeft nog steeds moeite met transfer Labyad

7
0

In gesprek met PSV TV blikt Marcel Brands terug op de hectische transferperiode. De transfer van Pereiro zorgde voor moeizame onderhandelingen maar het vertrek van Labyad staat bij Brands nog steeds in zijn geheugen gegrift.

Het vertrek van Labyad én de manier waarop ging Brands niet in de koude kleren zitten. Het wekte veel ergernis op. “Labyad heeft die keuze zelf gemaakt en dat vond ik heel vervelend. Uiteindelijk heeft hij er wel zijn excuses voor aangeboden, maar op dat moment had ik heel veel moeite met de oneerlijkheid.”
Na misgelopen onderhandelingen over een nieuw contract, wilde PSV de eenzijdige optie lichten om met twee jaar te verlengen. Volgens Labyad was dat echter niet rechtsgeldig en het was duidelijk dat hij daarmee een vertrek naar Sporting Portugal forceerde. Labyad en zijn vader ontvingen 1 miljoen euro aan tekengelden. 
Brands verbaasde zich ook bij de onderhandelingen rond Pereiro, wiens transfer door een duistere zaakwaarnemer grote moeilijkheden kende. Brands: “Pereiro wilde gewoon heel graag naar PSV. Ik had eigenlijk te doen met die jongen in de onderhandelingen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here