Home Nieuws Marcel Brands enige en laatste kandidaat voor Everton

Marcel Brands enige en laatste kandidaat voor Everton

13
2

Everton gaat vol voor Marcel Brands als de nieuwe director of football. Zo meldt De Telegraaf.

De technisch manager van PSV is de laatst overgebleven kandidaat, weet de krant. Op moment als PSV de landstitel binnensleept, wil de ploeg uit Liverpool de deal wereldkundig maken. Brands was eerder ook al in beeld om dezelfde positie bij Chelsea in te vullen.

PSV geeft aan dat dat Everton zich nog niet officieel heeft gemeld voor Brands en dat de club nog niet bezig is met een opvolger. Volgens De Telegraaf zouden Max Huiberts (AZ) en Gerard Nijkamp (PEC Zwolle) de meest logische kandidaten zijn. Intern zou de naam van John de Jong ook zijn gevallen, maar hij functioneert uitstekend als hoofdscout bij PSV. Pas op moment als het vertrek van Brands definitief is, gaat de club om de tafel met een of meerdere kandidaten.


Facebook Comments

2 REACTIES

  1. Tijd van komen en een tijd van gaan. Als hij het een nieuwe uitdaging vindt, moet hij het doen. Financieel zou hij het ook wel een stuk aantrekkelijker vinden. Voetballers doen het ook en voor wat meer geld, willen ze een basisplaats nog wel eens inruilen voor een betere betaalde plek op de bank. Hij heeft goed werk gedaan voor P.S.V., maar niemand is onvervangbaar tegenwoordig. Van Cocu mogen ze trouwens ook wel afscheid nemen, zodat er nieuw bloed voor de nieuwe groep komt te staan; want er zullen nog wel het een aan aan spelersgroep veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here