Home Nieuws Marcel Brands en John de Jong denken aan Jasper Cillessen en Tim...

Marcel Brands en John de Jong denken aan Jasper Cillessen en Tim Krul, directie inventariseert

1484
0

PSV lijkt door te pakken als het gaat over de inmiddels kwetsbare positie onder de lat.

Het elftal van Roger Schmidt liet dit seizoen al diverse punten liggen in de race om de landstitel. Het gaat wat ver om een eventueel misgelopen landstitel af te schuiven op keepers falen maar duidelijk is dat PSV in bijvoorbeeld de uitwedstrijden bij Willem II, Heerenveen en FC Twente diverse punten heeft laten liggen door keepers falen.

Ook in thuiswedstrijden tegen Feyenoord en AZ kon er niet worden gesproken van accuraat keeperswerk. Dat moet anders, lijkt de PSV directie te denken want het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV tijdens ‘een eerste inventarisatie’ de namen van Tim Krul en Jasper Cillessen heeft laten vallen. Of Joël Drommel nog een kans gaat krijgen op eerherstel valt nog te bezien maar dat er iets moet gebeuren onder de lat mag geen geheim heten.

De doelman werd voor drie miljoen euro gekocht van FC Twente maar voldoet geenszins en dus achtte Roger Schmidt afgelopen donderdag dat het weer tijd werd voor Yvon Mvogo. Marcel Brands, vanaf aankomend seizoen de nieuwe algemeen directeur, zal zich veel meer met transfers gaan bemoeien is de verwachting en dus lijkt de club al druk doende met het aantrekken van een nieuwe doelman voor volgend seizoen.

Daarbij lijken dus de namen van Jasper Cillessen en Tim Krul te zijn gevallen in de directiekamer van de club. Een nieuwe doelman lijkt er dus te gaan komen. ‘Waarbij namen als die van Tim Krul en Jasper Cillessen bij een eerste inventarisatie weleens zijn gevallen. Er is geen enkele zekerheid dat PSV hen kan oppikken, maar daarmee is in ieder geval duidelijk dat PSV zoekt naar een nieuwe nummer een onder de lat’, aldus het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here