Home Nieuws Marcel Brands durft het niet aan met Lozano en Bergwijn

Marcel Brands durft het niet aan met Lozano en Bergwijn

88
0

Op een voor Marcel Brands kenmerkende en diplomatieke wijze heeft de voormalige td van PSV zich uitgesproken over de kwaliteiten van Hirving Lozano en Steven Bergwijn.

Brands durft het nog niet aan met de twee PSV vedetten. Hoewel dit ook zomaar kan betekenen dat Brands namens Everton binnenkort een bod op één of beide PSV’ers zal doen. Marcel Brands is immers meester in het op gepaste wijze verwoorden en benoemen van interesse in bepaalde spelers. Zo wist Brands voor PSV flink wat uitstekende deals te sluiten.

Brands haalde voor Everton de Braziliaan Richarlison als versterking op de vleugel. “Ik denk dat als Hirving Lozano en Steven Bergwijn in de Premier League direct naar de absolute top gaan, ze het heel lastig krijgen. Kijk naar Keita bij Liverpool. Die wordt voor ruim vijftig miljoen euro van Leipzig gehaald, maar die zit gewoon op de bank.”

“Natuurlijk zijn Lozano en Bergwijn interessante spelers”, vervolgt Brands. “Maar dertig miljoen voor Hirving en twintig miljoen voor Steven, dat gaan wij niet betalen. Voor Richarlison hebben wij inderdaad veel geld betaald, maar hij is 21 jaar en heeft het al in de Premier League laten zien. Hij gaat waarschijnlijk het dubbele opleveren. Bij Lozano en Bergwijn weet ik dat nog niet.”

“Als Lozano twintig miljoen zou kosten, zou ik het overwegen”, legt Brands zijn redenering uit. “Bij hogere bedragen kijken wij naar spelers die het al hebben bewezen in de Premier League of in een andere grote competitie.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here