Home Nieuws Marcel Brands content: toelichting op transfers

Marcel Brands content: toelichting op transfers

100
0

Derrick Luckassen, Marco van Ginkel en Hirving Lozano hebben vrijdag een handtekening onder hun contract gezet en kregen een shirt uit handen van Willy van der Kuijlen.

Marcel Brands is uiterst content met de nieuwe aanwinsten. Brands haalde de spelers naar voren om de handtekening onder de officiële papieren te zetten, onder toeziend oog van vele cameraploegen en fotografen.

Luckassen heeft zich voor vijf jaar verbonden aan PSV en Brands licht toe. “Hij is op meerdere posities inzetbaar. Als centrale verdediger, op het middenveld en eventueel rechts achterin. Het is prettig dat een jonge speler, die volop in ontwikkeling is, op meerdere posities kan spelen.”
Marco van Ginkel speelt komend seizoen met rugnummer tien. “Hij is een oude bekende, maar nog steeds jong. Het is me elke keer niet gelukt om hem in de zomer hier te hebben. Daarom ben ik dit jaar nog vroeger begonnen”, aldus Brands. “Hij heeft bewezen dat hij meer dan waardevol is voor ons. Niet alleen als doelpuntenmaker, ook als mens en leider in de groep. Ik ben blij dat hij er nu vanaf het begin van het seizoen bij is.”

Over Hirving Lozano zegt Brands: “Het is niet een dagelijkse transfer, een jonge speler uit Mexico. We hebben er ook wel even over gedaan. Vooral de onderhandelingen met de club waren stevig. Ik ben heel blij dat het gelukt is. Het belangrijkste is dat Hirving zelf heel graag naar PSV wilde, dat gaf de doorslag om hem hier te halen.”


Vorig artikelPresentatie Hirving Lozano
Volgend artikelLozano na presentatie: Trots en blij met PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in