Home Nieuws Marcel Brands: ‘Chelsea deed ons een niet te weigeren voorstel’

Marcel Brands: ‘Chelsea deed ons een niet te weigeren voorstel’

1574
1

De transfer van Noni Madueke naar Chelsea maakte vorige week vele tongen los en de PSV aanhang is er nog lang niet over uitgesproken.

Er heerst onvrede onder de fans over de deal met de Londenaren omdat PSV in twee weken tijd twee vleugelspelers verloor. Marcel Brans snapt de onvrede en zorgen die de aanhang ten deel valt maar de algemeen directeur laat ook een tegengeluid horen. PSV kon geen ‘nee’ zeggen tegen een verkoop van Noni Madueke. Dat vertelt algemeen directeur Marcel Brands in een reactie op de transfer naar Chelsea, die vrijdag rond kwam.

“Als je naar onze positie in de voetbalpiramide kijkt, dan weet je dat er soms iets kan ontstaan waar we geen ‘nee’ tegen kunnen zeggen”, vertelt Brands via PSV.nl.

“Noni had de wens om terug te keren naar Engeland. Ook om persoonlijke redenen. Dit heeft hij maanden geleden al uitgesproken. Chelsea heeft ons een niet te weigeren voorstel gedaan. We raken na Cody Gakpo opnieuw een goede aanvaller kwijt, maar we zijn druk doende om de selectie te versterken, zodat we onze ambities kunnen handhaven. Noni en PSV hebben jaren geleden een plan gemaakt en dat is volledig uitgekomen. Hij kwam naar PSV met een missie en dankzij de inspanning van velen en zijn eigen toewijding is die missie geslaagd. Dat is iets om trots op te zijn’, aldus Marcel Brands.


Vorig artikelDefensieve versterking op komst: PSV wil Egan-Riley naar Eindhoven halen
Volgend artikelHans Kraaij wijst naar AZ | ‘PSV hoeft helemaal niet te komen met 18 miljoen euro’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in